Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. kolo dorostu: ČECHIE - Sokol Tasovice 2:1 (1:1)

23. 8. 2008

3. kolo 1.třídy skupiny B

ČECHIE Zastávka - Sokol Tasovice 2:1 (1:1)

Branky: Chačatrjan Vahe, Maňásek z penalty

Pospíšil chytl penaltu

Sestava:

Pospíšil - Ambrož Radek, Nešpůrek, Tribula, Ambrož Ondřej, Ryšavý, Vaněk, Bartošek, Chačatrjan David (Bujok) - Maňásek, Chačatrjan Vahe

 

Naši dorostenci vstoupili do utkání lépe. Už v 5. minutě se trefil Vahe Chačatrjan, který dostal krásný pas a zasekávačkou smátl hostujícího obránce i brankáře a chladnokrevně zakončil - 1:0. První akci si hosté vytvořili ve 12. minutě, kdy Ambrož zahrál rukou ve vlastním pokutovém území a zahrával se pokutový kop, který ovšem Pospíšil chytil. Hosté ještě do poločasu snížili a to v 35. minutě kdy po zahraném rohu byl na penaltě úplně osamocen hostující hráč a hlavičkou se trefil přesně - 1:1.

Do druhé poloviny zápasu naši hráči vstoupili opět aktivně. Už v 49. minutě se trefil ze značky pokutového kopu Maňásek, hostující hráč zahrál ve vápně rukou. Hra byla vyrovnaná. Naši hráči šli asi 5 krát sami na branku, ale hostující brankář byl vždy na svém místě. Tasovičtí mohli vyrovnat v posledních minutách utkání, když po závaru před domácí brankou nastřelili břevno. Zápas mohl skončit vyšším rozdílem.

Příští týden čeká naše dorostence tým FC Ivančice.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář