Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. kolo DOROST: Horní Kounice - FKM Kahan 0:7 (0:5)

8. 6. 2015

25. kolo krajská soutěž dorostu

Horní Kounice - FKM Kahan 0:7 (0:5)

Branky: Fajt 2, Strnad 2, Šmarda 2, Houser

Sestava:

Gottwald

Kadaňka (Šmarda), Brychta, Syrovátka, Zoblivý

Dufek (Jakubíček), Houser, Elysseyev, Strnad

Fajt (Puža), Šmarda (Mertl)

 

Komentář trenéra Zdeňka Strnada:

V mistrovském utkání s dorostem Horních Kounic, posledním mužstvem soutěže, bylo největším soupeřem našeho mužstva především úmorné vedro. Náš soupeř naše hráče příliš neprověřil a jeho výkon odpovídal jeho postavení v tabulce.

Přesto je třeba naše dorostence pochválit za způsob, jakým v těžkých podmínkách k utkání přistoupili. Kromě posledních asi 15 minut, kdy toho měli na hřišti již všichni dost, jsme předvedli pěknou kombinační hru, do které se zapojovali všichni hráči. Domácí po obdržení 4 branek do 25 minuty, hráli odevzdaně a při některých našich akcích působili na hřišti jen jako kompars.V první půli jsme hráli přece jen s větším nasazením a větším tahem na branku, což se odrazilo i v naší větší produktivitě – pět vstřelených branek. Ve druhém poločase jsme poněkud zvolnili, hráli více na krásu a někdy až příliš komplikovaně.

Těší nás, že mužstvo je v závěrečné části sezóny v pohodě a předvádí slušnou hru.

Jaké je její skutečná úroveň se však ukáže až příští víkend proti velmi kvalitnímu dorostu IE Znojmo, aktuálně druhému mužstvu tabulky. Pokud navážeme na náš výkon proti prvním Tasovicím, můžeme se těšit na kvalitní utkání.