Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. kolo DOROST: FKM Kahan - Sokol Tasovice 2:2 (0:1)

3. 6. 2015

24. kolo krajská soutěž dorostu

FKM Kahan - Sokol Tasovice 2:2 (0:1)

Branky: Chlup, Syrovátka

Sestava:

Gottwald

Nováček, Syrovátka, Brychta, Zoblivý

Přibyl (Suvdaa), Strnad, Šrámek (Chlup), Dufek

Šmarda, Fajt

Komentář trenéra Zdeňka Strnada:

Utkání našeho dorostu proti vedoucímu mužstvu soutěže Tasovicím potvrdilo rostoucí úroveň naší hry v posledních zápasech. Do utkání jsme vstupovali bez čtyř hráčů základní sestavy. Díky velké marodce jsme si tak museli pomoci čtyřmi hráči z kategorie starších žáků, kteří již měli v nohách svůj dopolední zápas. I za této situace jsme se výrazně staršímu soupeři dokázali vyrovnat a troufnu si tvrdit, že jsme byli, zejména v úvodu utkání, dokonce nebezpečnější. Přesto se bohužel v prvním poločase ujali vedení, asi z jediné gólové šance, hosté. Potěšitelné však bylo, že se kluci nepoložili a dál předváděli kvalitní výkon, za který byli ve druhém poločase odměněni. Pěknými brankami Syrovátky (hlavičkou z rohového kopu) a Chlupa (přesně trefil skákající míč z 25 m do horního rohu branky) otočili výsledek v náš prospěch. Škoda, že se nakonec soupeři podařilo přibližně deset minut před koncem ještě srovnat.

Za předvedenou hru i nasazení je však třeba všechny naše hráče pochválit. Překvapivě, i s ohledem na již jedno odehrané utkání, zvládli nad očekávání dobře zápas všichni čtyři žáci. Za pomoc a důležitý gólový příspěvek jim patří poděkování.

Těší nás, že i v nekompletním složení jsme byli v oboustranně kvalitním utkání nejlepšímu mužstvu soutěže minimálně vyrovnaným soupeřem.